flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення для відповідача Целіка Сергія Володимировича по справі №559/3751/23

15 січня 2024, 15:34

У провадженні Дубенського міськрайонного суду Рівненської області перебувала цивільна справа №559/3751/23 за позовом Васільєвої Інни Богданівни до Целіка Сергія Володимировича про стягнення аліментів на утримання дитини.

Дубенський міськрайонний суд Рівненської області повідомляє відповідача Целіка Сергія Володимировича про те, що судом розглянуто справу №559/3751/23 за позовом Васільєвої Інни Богданівни до Целіка Сергія Володимировича про стягнення аліментів на утримання дитини. Заочне рішення ухвалено 15.01.2024 та позов задоволено у повному обсязі.

 Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Строк на подання заяви про перегляд заочного рішення може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин.

Учасник справи, якому повне рішення суду не було вручене у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду;

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених ЦПК України, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

 

                                                                                  

Суддя Дубенського міськрайонного суду                                                         Микола Панчук